ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ-ΚΕΡΙ

Δεν περιέχει καθόλου νερό και δεν απαιτεί καμία προσθήκη συντηρητικού ή χημικού για τη διατήρησή της. Αποτελεί το απόλυτο φυσικό προϊόν που μας έχει χαρίσει η φύση. Τα αγνά συστατικά της την καθιστούν τον καλύτερο σύμμαχο του δέρματος με ιαματικές και επουλωτικές ιδιότητες. 

Αυτή η παλιά και τόσο απλή συνταγή έχει γίνει τόσο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια που δεν λείπει από κανένα σπίτι. Όλο και περισσότερες γυναίκες και μαμάδες, που καταφεύγουν σε φυσικά καλλυντικά προϊόντα, επιλέγουν κεραλοιφές για την καθημερινή τους περιποίηση.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν κεραλοιφές, είτε στην απλή μορφή τους (κερί μέλισσας, ελαιόλαδο), είτε σε παραλλαγές με την προσθήκη βοτάνων, πρόπολης, βασιλικού πολτού και αιθέριων ελαίων που ενισχύουν τη δράση της.

Η κεραλοιφή έχει θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες για το δέρμα. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε τις κυριότερες από αυτές. Όσες και όσοι έχετε αμφιβολίες για τα οφέλη της κεραλοιφής δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε στο δέρμα σας και να δείτε από μόνες/οι σας γιατί είναι ένα τόσο διάσημο φυσικό προϊόν.   

Υπάρχουν 300 ουσίες στο κερί της μέλισσας που σε συνδυασμό με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, δίνουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά που τρέφει και τονώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητάς του. Περιέχει επίσης αντιβιοτικές και αντισηπτικές ουσίες, παρουσιάζοντας έτσι θεραπευτική δράση. πηγή: https://pergamodo.com/articles/show/keraloifh-to-thaumatourgo-doro-ths-fushs-43

https://www.melianthos.gr/κεραλοιφεσ-κερι

Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-3 από σύνολο 3